(Re) Building the Future met Koolhaas, van Berkel en Rau

Evenementen, Nieuws

(Re) Building the Future met Koolhaas, van Berkel en Rau

Door: Petra Starink | 28-01-2016

Tijdens Building Holland 2016 van 22 tot en met 24 maart in de Rai Amsterdam staan de drie meest invloedrijke architecten van Nederland op hetzelfde podium. Elk van hen geeft een visie over hetzelfde thema: ‘(Re)Building the Future’.

Station Arnhem centraal

Op 22 maart bijt Ben van Berkel het spits af. Van Berkel heeft vele internationale onderscheidingen op zijn naam staan en is met recht te bestempelen als een geroemd architect. Bekend van de Erasmusbrug en zijn megaproject het Station Arnhem Centraal dat 19 november 2015 geopend is.

Alliander in Duiven

Circulariteit van bouwen vormt een belangrijk onderwerp tijdens de keynote van Thomas Rau op 23 maart. De circulaire herhuisvesting Alliander in Duiven is een toonaangevend en aansprekend resultaat uit het brein van Rau.

Hotel nhow

Internationale inspiratiebron Rem Koolhaas sluit donderdag 24 maart af. Hij weet al tientallen jaren te innoveren en te verbazen met bouwwerken als het CCTV Gebouw in Beijing, ‘De verticale stad’ De Rotterdam en levert in 2018 een nieuw paradepaardje op: het hotel nhow Amsterdam RAI.

De deelnemers van Building Holland 2016 laten zich  naast deze drie architecten inspireren door meer dan 100 sprekers, 120 partners en Concept Area’s als Duurzame Woningbouw, Gezonde Gebouwen en Duurzame Scholen. Ruim 10.000 professionals uit de integrale bouw- en vastgoedbranche komen bijeen om samen vorm te geven aan de toekomst van de sector en het thema (Re)Building the Future.

Building Holland van 22 t/m 24 maart

Foto Thomas Rau: Martin Wengelaar

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.