Realisatie EnTrada Tilburg officieel van start

Realisatie EnTrada Tilburg officieel van start

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 12-06-2008

Op 10 juni werd tijdens de PROVADA in de RAI te Amsterdam officieel het startsein gegeven voor de realisatie van de 70 meter hoge kantoortoren EnTrada in Tilburg. Hiertoe overhandigde de nieuwe wethouder Economische Zaken van Tilburg, Joost Möller, een kunstwerk dat symbool staat voor de vooruitstrevende visie van de stad, aan de projectontwikkelaar van het gebouw, Adriaan Molenschot, directeur HVBM Vastgoed.

EnTrada
EnTrada, het nieuwe entreegebouw van de gemeente Tilburg, met een oppervlakte van bijna 10.000 m², is een van de in het oog springende projecten die kenmerkend zijn voor de enorme transformatie die de stad de komende jaren ondergaat.

HVBM toont met een project als EnTrada aan dat ze bijdragen aan de vernieuwing. EnTrada zal, zoals gepland, in 2010 opgeleverd worden.

Foto
Het kunstwerk, een foto van Fritz Kok, krijgt een plaats in EnTrada. De foto toont het Tilburgse topmodel Lieke Smets in de Spoorzone. Zij heeft een imposante internationale carriere en koos ervoor om, na New York en Parijs, gewoon weer in Tilburg te gaan wonen.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.