Red Dotted Silvery Delights sieren entree

Red Dotted Silvery Delights sieren entree

Nieuws
Door: Petra Starink | 30-10-2012

Vanaf 30 oktober sieren acht Red Dotted Silvery Delights de entree van het Rotterdam Building aan de Aert van Nesstraat in Rotterdam. Ze zijn ontworpen door Hunk-design in opdracht van kunstproducent Mothership uit Rotterdam.

Met de komst van het SKVR (Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam) in het Rotterdam Building in het centrum van Rotterdam, kwam een heel nieuw publiek in het kantoorgebouw. Door in de lobby Red Dotted Silvery Delights te plaatsen is er een aansprekende en uitnodigende ruimte gemaakt.

De Silvery Delights zijn functionele kunstwerken. Uit de grote zilverkleurige bolvormen zijn ronde inkepingen gehaald die uitnodigen om op te gaan zitten. Deze zitgedeeltes zijn in roodtinten geschilderd. Buiten onder de uitkraging staan drie Silvery Delights, in het tochtportaal staat een speciale variant waar je zelfs doorheen kunt kruipen.

Tevens is er door Hunk-design een inrichtings ontwerp gemaakt voor het entreegebied. In de lobby is een podium voor de cursisten van het SKVR geplaatst, grijze vlakken op de wand bieden plaats aan wisselende exposities, de planten zijn herschikt en de kolommen en de buitendeuren zijn beschilderd in een zachte grijstint. Hunk-design vindt het belangrijk om milieuvriendelijk te werk te gaan. Alle Silvery Delights zijn gemaakt van een watergedragen niet-milieu-belastende kunststof.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.