Restyling NH hotel Amsterdam

Actualiteiten, Interieur, Nieuws, Project kort

Restyling NH hotel Amsterdam

Door: Redactie ArchitectuurNL | 25-09-2023

Onlangs heeft het NH Amsterdam Leidseplein een restyling ondergaan. Daarbij zijn alle 237 hotelkamers, de entree, restaurant Copper en de vergaderzalen in een nieuw en modern jasje gestoken. Op maat gemaakte meubels en moderne voorzieningen zijn gecombineerd met natuurlijke materialen.

Tijdens de modernisering is veel aandacht besteed aan duurzaamheid betreft materiaalgebruik en nieuwe installaties gericht op het verminderen van het energieverbruik.

Veranderingen

Alle 237 kamers hebben een restyling ondergaan, waarbij op maat gemaakte meubels en moderne voorzieningen zijn gecombineerd met natuurlijke materialen die passen bij de nieuwe neutrale tinten van het interieur. Bar-restaurant Copper op de begane grond heeft een fraai uitzicht op het bekende Leidseplein.

De vernieuwde hoofdingang is voorzien van natuurlijk hout en meer groen, in lijn met de natuurlijke uitstraling van elke verdieping. Op de etages zijn prints van Amsterdam te vinden en de vergaderzalen zijn vernoemd naar stadsparken zoals het Amstelpark, Beatrixpark, Rembrandtpark en het nabijgelegen Vondelpark. Zakelijke gasten gebruikmaken van uitstekende vergaderfaciliteiten met nieuwe audio-videoapparatuur.

Txema Ripa Azcona, General Manager van NH Amsterdam Leidseplein: ”Wij kijken ontzettend uit naar dit nieuwe begin met een frisse ‘look and feel’ van het hotel.”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.