Rietveldpaviljoen de Zonnehof zoekt directeuren

Rietveldpaviljoen de Zonnehof zoekt directeuren

Nieuws
Door: Petra Starink | 02-05-2013

Het Rietveldpaviljoen aan de Zonnehof in Amersfoort gaat weer open. Creatief directeur Terts Brinkhoff (Boulevard of Broken Dreams, de Parade) is op zoek naar dertig directeuren die samen met hem het paviljoen en het park  tot een centrum van creatieve actie willen maken.

Het Rietveldpaviljoen is jarenlang in gebruik geweest als tentoonstellingsruimte, maar staat al weer enige tijd leeg. Terts Brinkhoff gaat de uitdaging aan om er een centrum van te maken, waar kunstenaars en publiek elkaar kunnen ontmoeten. Dit doet hij met dezelfde formule waarmee hij theaterfestival de Parade ontwikkelde: iedereen die zijn of haar kunst wil laten zien of horen, krijgt daar de ruimte voor, mits men zelf het risico draagt.

Vrijdag 3 mei a.s. om 15.00 uur betrekt Terts Brinkhoff het pand en is van 6 t/m 10 mei aanwezig om alle planontwikkelaars, makers, kunstenaars, artiesten, buren, amateurs en professionals te ontvangen en met elkaar plannen te maken. Op 15 mei a.s. zal dan de nieuwe programmering voor de komende twee jaar bekend worden gemaakt.

Bron: De stad Amersfoort

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.