Rijn Architecten wordt ENZO

Rijn Architecten wordt ENZO

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 05-09-2008

Ing. Harry van Rijn van het bureau Rijn Architecten in Burgerveen heeft na 30 jaar de dagelijkse leiding over het architectenbureau overgedragen aan ir. Carlo Abdul en ir. Jasper van Rijn. Harry van Rijn is sinds 1978 zelfstandig gevestigd architect in Nieuw-Vennep. In de Haarlemmermeer en omliggende gemeenten zijn veel gerealiseerde woonhuizen en bedrijfspanden van zijn hand terug te vinden, met als kenmerken lichtgekleurde materialen en heldere, strakke lijnen.

Samen verder
De nieuwe eigenaren Carlo Abdul en Jasper van Rijn kennen elkaar van hun studie aan de HTS in Amsterdam. Tijdens deze opleiding en tijdens hun studie Bouwkunde aan de TU Delft werken zij al samen binnen Rijn Architecten. Onder leiding van Harry van Rijn kregen de jonge architecten de vrijheid om zich individueel en in teamverband te ontwikkelen.

Nieuwe naam
Een van hun meest aansprekende projecten was het ontwerp en de begeleiding van de verbouwing van de graansilo te Burgerveen tot woonhuis en kantoor. Het werken aan een uitdagend project als de Silo was een geweldige kans voor de jonge architecten om zich te bewijzen. Na het betrekken van de silo in 2004 heeft Rijn Architecten diverse uitdagende opdrachten in de wacht gesleept en gerealiseerd.

Jasper en Carlo tekenden voor het ontwerp, Harry hield een oogje in het zeil, om de volgende generatie klaar te stomen. Na 8 jaar zijn Jasper en Carlo gereed om vanaf 5 september zelf aan het roer te staan. Rijn Architecten zal vanaf 5 september verder gaan onder de naam ENZO Architecten.     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.