Rondleiding Klokhuis

Rondleiding Klokhuis

Evenementen, Nieuws
Door: Petra Starink | 29-07-2015

Klokhuis AlmereHet ontwerp van het Klokhuis in het Cascadepark in Almere Poort is gemaakt op basis van de ideeën van vijf kinderen, die door architect Jord den Hollander en projectarchitect Joep Mol zijn verwerkt tot een maakbaar gebouw. De buitenkant van het huis is een grote taart. Wil je een kijkje nemen in het uniekste huis van Almere, dan is nu je kans. Schrijf je in voor een rondleiding.

Elke maand organiseert Stad & Natuur rondleidingen in Het Klokhuis.  In augustus zijn deze rondleidingen op 9, 12 en 23 augustus en beginnen om 13:30 uur en 14:30 uur. Reserveren is verplicht.

Duurzame aspecten van huis

De rondleidding neemt je mee langs de hoogtepunten van Het Klokhuis en er wordt verteld over de ontwerpen van de kinderen en de duurzame aspecten van het huis. De rondleiding zit vol met allerlei leuke weetjes! Het toilet van Het Klokhuis is net een beetje anders, er zijn namelijk twee spoelbakken, hierdoor wordt iedereen gedwongen om te kiezen of zij de wc willen door spoelen met drinkwater of grijswater.

Stad & Natuur van Almere verbinden

De stad en de natuur verbinden, dat is wat Stad & Natuur Almere, samen met verschillende partners op de acht locaties doet. Elke locatie met eigen karakter, functies en activiteiten, waar educatie, recreatie en ontmoeting centraal staan. Zodat iedereen de unieke natuur van Almere zelf kan ontdekken en beleven.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.