Rotterdamse designprijs weer van start

Rotterdamse designprijs weer van start

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 28-12-2010

De Rotterdam designprijs 2011 wordt komend jaar voor de elfde keer georganiseerd. De nominaties zijn komend najaar te zien in een grote designtentoonstelling in Museum Boijmans Van Beuningen. Joanna van der Zanden wordt artistiek leider van de designprijs 2011.
Het bestuur van de Rotterdam designprijs, Museum Boijmans Van Beuningen en Premsela Dutch Platform for Design and Fashion kijken uit naar een veelbelovende samenwerking

Nationale prijs
De Rotterdam designprijs is een tweejaarlijkse, nationale prijs die de gemeenschappelijke kwaliteiten van het Nederlandse ontwerp onder de aandacht brengt en het designdebat in Nederland versterkt. De wedstrijd wordt in 2011 voor de elfde keer uitgeschreven. In het najaar worden de nominaties getoond in een grote overzichtstentoonstelling.

Voorgaande winnaars
De Rotterdam designprijs is vanaf 1993 jaarlijks uitgereikt. Vanaf 1997 heeft de prijs een tweejaarlijkse frequentie. De afgelopen drie edities werden gewonnen door: studio Joost Grootens (2009); Thonik (2007) en Hella Jongerius (2003). Voor meer informatie over eerdere edities van Rotterdam designprijs: www.designprijs.nl.De Rotterdam designprijs 2011 is een initiatief van Stichting Designprijs Rotterdam en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Rotterdam, Premsela en Museum Boijmans Van Beuningen.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.