Royal Haskoning breidt uit in Rotterdam

Royal Haskoning breidt uit in Rotterdam

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 26-08-2010

De architecten, landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen van VHP zijn begin augustus tegelijkertijd met de ingenieurs van Royal Haskoning Dordtse Engineering verhuisd naar de Royal Haskoning vestiging aan de George Hintzenweg 85 in Rotterdam. Doordat beiden nu intrekken bij de andere onderdelen van Royal Haskoning in het Lotus complex ontstaat een creatieve kruisbestuiving die voor klanten zal leiden tot nog meer bijzondere en aansprekende projecten op verschillende terreinen.

Royal Haskoning telt nu in Rotterdam ruim 700 medewerkers en is daarmee het grootste bureau in zijn soort in de regio. Alle divisies zijn hier vertegenwoordigd en bieden het volledige multidisciplinaire scala aan diensten aan voor de lokale, nationale en internationale markt. Het bedrijf levert een belangrijke bijdrage aan de versterking van de kenniseconomie door innovatieve oplossingen voor tal van maatschappelijke uitdagingen op uiteenlopende gebieden.

Door de kennis en kunde van VHP en Royal Haskoning Dordtse Engineering te verbinden met andere disciplines in het kantoor van Royal Haskoning in Rotterdam, heeft het bedrijf weer een slag gemaakt om klanten nog beter te kunnen bedienen. Door de aanwezige expertise op het gebied van milieu, ecologie, civiele techniek, infrastructuur en technische processen met elkaar te bundelen, is de slagvaardigheid naar opdrachtgevers aanzienlijk vergroot.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.