Sanitairbeurs Baden in Holland afgeblazen

Sanitairbeurs Baden in Holland afgeblazen

Evenementen, Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 04-08-2009

De consumentenbeurs Baden in Holland, waar ontwerpers en leveranciers van sanitaire ruimten zich presenteren, gaat komend jaar niet door. De beurs, die op zaterdag 6 en zondag 7 februari 2010 tegelijk met de VSK gehouden zou worden, zwicht onder de economische recessie.

Economische recessie
Hoewel de beurs al jarenlang met veel succes is georganiseerd blijven de inschrijvingen dit jaar achter bij de verwachtingen. Beursorganisatie VNU Exhibitions ziet de economische situatie als belangrijkste oorzaak en geeft aan dat Baden in Holland in de toekomst alsnog georganiseerd wordt wanneer de economie zich verbetert.
Baden in Holland is een speciaal publieksweekeinde voor de consument als onderdeel van de VSK, de vakbeurs voor Verwarming, Sanitair en Klimaatbeheersing.

Inschrijvingen VSK
De inschrijvingen voor de VSK, van 1 tot en met 5 februari 2010, verlopen zeer voorspoedig. Op dit moment telt de VSK 2010 ruim 250 exposanten. Bedrijven kunnen nog tot 1 september bij inschrijving profiteren van een voordelig tarief en zich verzekeren van een locatie op deze tweejaarlijkse nationale vakmanifestatie voor de installatiebranche. Op de beurs zijn twee hallen gereserveerd voor sanitair, die wegens het afgelasten van Baden in Holland gesloten blijven voor de consument. De VSK wordt dit jaar dus een 100 procent vakbeurs.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.