SATIJNplus racet op Zandvoort

SATIJNplus racet op Zandvoort

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 06-09-2007

Vijf man van SATIJNplus Architecten beleefden gisteren opwindende momenten op het Circuit van Zandvoort.
Als winnaars van het Bouwwereld Bouwspel mochten de architecten uit Born een middag racen. Het vooruitzicht zelf in een Porche 911 raceauto en in een formulewagen te mogen rijden, was kennelijk zo aantrekkelijk dat de mannen van SATIJN 250 keer aan het Bouwspel meededen om het beste resultaat neer te zetten.

Doel van het Bouwwereld Bouwspel was in teamverband een zo breed mogelijke toren uit verschillende blokken samen te stellen. Michael Bessems van SATIJNplus Architecten uit Born, zegt dat het spel af en toe behoorlijk onvoorspelbaar was.
Op de meest onverwachte momenten duvelde de toren in elkaar, soms al bij de tweede laag. Best lastig dus..

Het vooruitzicht een dag op Zandvoort te mogen racen, bleek de Bornse architecten zodanig te motiveren dat ze het spel niet minder dan 250 keer speelden om als winnaar te eindigen. Hun baas deed uiteindelijk niet moeilijk over deze vorm van tijdsbesteding. Een link in de bouwwereld nieuwsbrief naar het architectenbureau maakte veel goed.

Gyproc uit Vianen sponsorden het Bouwspel. Verkoopleider Ad Verker:
Bedoeling van het spel was in teamverband een zo breed mogelijk resultaat neerzetten. Dat past niet alleen bij het brede assortiment dat wij voor de binnenafbouw hebben, het sluit ook naadloos aan op hoe wij naar de bouwsector kijken. Als Gyproc zijn we er namelijk van overtuigd dat bouwen teamwork is. Alle deelnemers tellen mee voor een goed eindresultaat.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.