Sjoerd Soeters en Joep Mollink starten nieuw bureau

Nieuws

Sjoerd Soeters en Joep Mollink starten nieuw bureau

Door: Petra Starink | 16-01-2019

Sjoerd Soeters (PPHP, Pleasant Places Happy People) en Joep Mollink (voorheen MOPET architecten) werken per 1 januari 2019 samen onder de naam Mollink Soeters PPHP. Met deze stap gaan zij samen werken aan architectonische- en stedenbouwkundige ontwerpen onder het motto van PPHP: Pleasant Places Happy People, waarin de menselijke maat, het menselijke welbevinden en daarmee een gelukkige samenleving de hoofddoelstellingen zijn.

Sjoerd Soeters

Sjoerd Soeters is bekend als architect / stedenbouwkundige van onder meer Inverdan (Zaandam), Java-eiland (Amsterdam), Holland Park (Diemen), Johan Cruijff ArenA (Amsterdam) en Provinciehuis (Leeuwarden).

Joep Mollink

Joep Mollink begon zijn carrière ooit bij Sjoerd Soeters als junior en bewees zich daarna met zijn eigen bureau MOPET via ontwerpen als This is Holland (Amsterdam-Noord), woningbouwtoren Carpe Diem in Holland park (Diemen), Villa Prinsenbolwerk (Haarlem), Brass House (IJburg) en SET- en Voorzieningengebouw Noord-Zuidlijn (Amsterdam). Hij keert nu met een schat aan ervaring als partner PPHP, compleet met zijn team, terug aan de Kerkstraat.

Voort bouwen aan oeuvre

De overeenkomst in opvatting, in combinatie met het complementaire karakter van hun ervaring, stellen Sjoerd Soeters en Joep Mollink in staat met een versterkt elan voort te bouwen aan hun oeuvre en de bureauorganisatie te verstevigen.

De werklocatie aan de Kerkstraat te Amsterdam blijft ongewijzigd. Walther Kloet geeft als directeur leiding aan de organisatie.

Fotografie: Lindsey van de Wetering

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.