Sprankelende inrichting restaurant Rebelz

Nieuws

Sprankelende inrichting restaurant Rebelz

Door: Petra Starink | 30-05-2017

Arno & Iris ontwierpen het interieur en het logo voor het restaurant Rebelz , een oude limonadefabriek aan de Rotte. Het is een restaurant met een bijzondere missie: ex-gedetineerde vrouwen een kans bieden op een toekomst, ze worden  opgeleid tot kok of gastvrouw. Het kunstenaarsduo Arno & Iris tekenden al eerder voor de inrichting van de Markthal en Amsterdam Oersoep in de Beurspassage in Amsterdam.

De kleuren van de pijlen, die de keuzes symboliseren zijn rood, groen of oranje en vormen een levenspad. Dit zie je terug in de kleurrijke tekeningen op de marmoleumvloer van Forbo Flooring. Onderweg zijn er allerlei krachten die aan je trekken als mens, die ervoor zorgen dat je binnen je eigen grenzen blijft of er soms over heen gaat.

Crowdfunding

Samen met de Syrische chef en coach werd bier ontwikkeld door Eurotrash Brewery, de brouwerij van Arno & Iris. Zij ontwierpen ook de menukaarten; die heten hier ‘aanvraagformulier’: onderop is ruimte voor een ‘handtekening voor akkoord’. Bij Rebelz, aan de Rotte stap je als het ware een verhaal binnen. Een verhaal over het maken van keuzes in je leven. Op dit moment spaart Rebelz voor een zonneterras op het water via een crowdfundingcampagne.

Adres: Restaurant Rebelz,  Bergse Rechter Rottekade 1, Rotterdam

Fotografie: Arno & Iris

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.