Start Arie Keppler Prijs 2020

Nieuws

Start Arie Keppler Prijs 2020

Door: Petra Starink | 02-06-2020

Gerealiseerde projecten of concrete beleidsplannen die gerealiseerd zijn in de periode 2018-2020 kunnen tot en met 31 juli worden ingediend voor de Arie Keppler Prijs 2020. De prijs wordt uitgereikt aan personen of organisaties die een bijzondere prestatie hebben geleverd op het gebied van architectuur, landschap, stedenbouw en erfgoed in de provincie Noord-Holland. De prijs is vernoemd naar ir. Arie Keppler, medeoprichter van MOOI Noord-Holland in 1916.

Arie Keppler Prijs

De Arie Keppler Prijs brengt ontwerp en beleid met een voorbeeldstellende betekenis voor het voetlicht. Dat zijn inspanningen die in sociaal, maatschappelijk, technisch of ruimtelijk opzicht toonaangevend zijn. Meer informatie over de Arie Keppler Prijs is hier te vinden.  

Prijs in 4 categorieën

De prijs wordt uitgereikt in vier categorieën. De ervaring leert dat projecten met voorbeeldstellende kwaliteit vaak gelaagd en discipline-overstijgend zijn en kunnen worden bekeken vanuit meerdere invalshoeken en op verschillende schaalniveaus. Uit de inzendingen stelt de jury daarom de vier prijscategorieën vast. De categorieën en de 12 nominaties zullen in september bekend worden gemaakt. Op donderdag 5 november worden de prijswinnaars onderscheiden met een erepenning tijdens de feestelijke prijsuitreiking.

Jury

De jury wordt gevormd door juryvoorzitter Marc Reniers (architect en bestuurslid MOOI Noord-Holland), Anouk Vermeulen (winnnaar 2018 en architect-directeur AG architecten), Steven Slabbers (landschapsarchitect, partner BoschSlabbers en Provinciaal Adviseur Ruimtelijke Kwaliteit), Karin Westerink (voorzitter Federatie Grote Monumentengemeenten en hoofd monumenten Amsterdam en Weesp) en Jef Mühren (directeur MOOI Noord-Holland).

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.