Starten met content marketing

Nieuws

Starten met content marketing

Door: Petra Starink | 04-05-2017

Je wilt aan de slag gaan met content marketing, maar hoe pak je dat nu aan? Waar moet je beginnen en hoe past content marketing binnen jouw marketingplan? In het gratis webinar dat op 30 mei van 12.30-13.30 wordt georganiseerd door Eisma Content Marketing wordt alles uitgelegd wat je moet weten over content marketing. Aanmelden voor het webinar kan hier

Wat is content marketing

Wat is content marketing nu precies? Wat is bijvoorbeeld het verschil met een advertentie? Is een reclamefolder of advertorial met uitleg over jouw product ook content marketing? En wat als je een video maakt met de voordelen, werking en toepassing van je product?

Strategie

Als je wilt starten met content marketing, dan is het vooraf bepalen van een strategie essentieel. Het opstellen van buyer persona’s, vaststellen van jouw uiteindelijk doel en het plannen en mappen van de content, zijn een aantal onderdelen van deze strategie. Je wilt uiteindelijk dat jouw inspanningen worden beloond en je doelgroep zich aan je merk bindt door de verspreiding van relevante en waardevolle content.

Vaillant

Vaillant, fabrikant van cv-ketels en duurzame verwarm- en koelsystemen, is sinds vorig jaar bij Eisma Content Marketing gestart met een content marketing-strategie. De content is onder meer gericht op installateurs en  architecten en verschijnt in de vorm van webinars, passievideo’s en vakglossy VONK!

Voor wie is dit webinar

Mensen die werkzaam zijn op een marketing-, PR-, communicatie-, sales-, of R&D-afdeling van een middelgroot bedrijf met B2B klanten en die geen tot weinig ervaring hebben met content marketing? Dan is dit webinar zeker de moeite waard om te kijken. Na afloop van dit webinar weet je wat content marketing is en hoe je het kunt inpassen binnen je algehele marketingplan.

Door wie

Inge van Ditshuizen: marketing strateeg.
Rens Sturrus: adjunct-uitgever en commercieel manager.
Wendy van Duijnhoven: brand manager Vaillant Group Netherlands. Presentatie is in handen van content marketing journalist Gepke Poortinga.

Aanmelden voor het webinar kan hier

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.