Stof en textiel centraal in catalogushuis

Stof en textiel centraal in catalogushuis

Nieuws
Door: Petra Starink | 15-08-2012

In augustus valt de nieuwe Ikea catalogus bij miljoenen mensen in de bus. Rotterdammers krijgen op donderdag 23 augustus een speciaal voorproefje. Midden op het Schouwburgplein valt dan een reusachtige catalogus.  In augustus en september reist het bouwwerk door Nederland. Voorbijgangers krijgen de kans om letterlijk in de nieuwe catalogus te duiken.

Ikea grijpt de lancering van de nieuwe catalogus aan om de verhalen achter zijn stoffen en textiel centraal te stellen en zich zo naast meubelparadijs ook als textielexpert te profileren. Bezoekers kunnen alles te weten komen over de nieuwe app voor smartphones en tablets waarmee de catalogus tot leven is te brengen.

Het catalogushuis staat op 23 augustus van 11.00 tot 17.00 uur op het Schouwburgplein in Rotterdam. Daarna reist de catalogus door naar Eindhoven (28 augustus), Groningen (30 augustus) en Amersfoort (4 september).

Om Ikea’s “jaar van de zachtheid” te vieren, presenteert McCann New York ‘A World Without Textiles’. Een webfilm die laat zien hoe hard het leven kan zijn zonder textiel en hoe Ikea een beetje zachtheid kan brengen.
Kijk hier het filmpje

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.