Studenten Windesheim leiden Ontwerperscafé in Kunstlinie

Actualiteiten, Evenementen, Nieuws

Studenten Windesheim leiden Ontwerperscafé in Kunstlinie

Door: Redactie ArchitectuurNL | 04-05-2023

Op 18 juni as. vindt de tweede en tevens speciale editie van het Ontwerperscafé in Kunstlinie plaats: het Ontwerperscafé X Windesheim. Deze editie is speciaal omdat Kunstlinie het roer volledig overdraagt aan studenten van de Hogeschool Windesheim. Zij mogen alle onderwerpen binnen het domein Architectuur & Design mogen bepalen. 

“Als je actueel en relevant wilt blijven, moet je soms het roer uit handen durven geven. Door dat nu met het Ontwerperscafé te doen, weet ik zeker dat dat we een originele, frisse editie tegemoet gaan!” – Bo Naarden, Manager Tentoonstellingen, Participatie en Collectie bij Kunstlinie

Sky Hanse (21), Alumni Windesheim en tevens ook werkzaam als Impacter Windesheim Almere heeft zich ook opgegeven. “Toen ik hoorde dat er nog plek was heb ik mij gelijk ingeschreven. Het lijkt mij enorm tof om meer mensen, en met name jongeren, in contact te brengen met de verschillende stromingen binnen architectuur en design. We lopen elke dag langs gebouwen maar zijn gestopt met er naar te kijken en het te waarderen!”

In de aankomende weken zullen er in Kunstlinie diverse sessies met de studenten plaatsvinden, waarbij er gekeken wordt naar de inhoud van het Ontwerperscafé X Windesheim, maar naar ook de setting en programmering ervan.

Praktisch

  • Datum | 18 juni 2023
  • Tijdstip | 16.00 tot 18.00 uur
  • Entreeprijs | €7,50 p.p.
  • Locatie | Kunstlinie, Almere

Studenten kunnen op vertoon van hun studentenpas voor slechts €5,- p.p. naar het Ontwerperscafé X Windesheim.

Bijwonen Ontwerperscafé X Windesheim

Benieuwd naar wat deze jonge blik op Architectuur & Design voor programma oplevert? Houd dan de website van Kunstlinie in de gaten of koop direct tickets voor het Ontwerperscafé X Windesheim via www.kunstlinie.nl/windesheim

Over het Ontwerperscafé

Voor interessante gesprekken over architectuur en design ben je bij het Ontwerperscafé aan het juiste adres. In het Ontwerperscafé staat de ontmoeting in een ongedwongen sfeer centraal. Onder het genot van een drankje krijg je boeiende onderwerpen en sprekers voorgeschoteld, kun je je eigen stem laten horen in het gesprek en kun je achteraf volop netwerken en nieuwe mensen leren kennen met dezelfde interesses als jij. Een specifieke achtergrond, opleidingsniveau of leeftijd is niet verplicht: hoe meer verschillen hoe rijker het gesprek. En naderhand is er genoeg gelegenheid om aan de bar nog met elkaar door te kunnen praten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.