Stuur uw project in voor de Gulden Feniks

Stuur uw project in voor de Gulden Feniks

Nieuws
Door: Petra Starink | 06-01-2015

Tot 31 januari kunt u nog bijzondere renovatie- en (gebieds) transformatieprojecten inzenden voor de Gulden Feniks. De NRP Gulden Feniks is dé prijs ter bevordering van en inspiratie voor duurzaam gebruik van de bestaande omgeving.

Transformatie en renovatie

Heeft u een project in de bestaande voorraad afgerond of kent u een mooi project? Dit zijn de criteria waar uw project aan moet voldoen:

Het project is in 2014  grotendeels afgerond in een van de categorieën: gebiedstransformatie, transformatie of renovatie.

Uw project voldoet aan de voorwaarden en de criteria

U heeft een project gerealiseerd met een laag budget? Zend dan zeker ook in! Uw (gebieds)transformatie- of renovatieproject komt dan in aanmerking voor de extra prijs Low budget, high impact.

Alle ingezonden projecten worden beoordeeld door een jury onder leiding van prof. ir. Karin Laglas.

NRP Gulden Feniks Jaarmagazine

Alle ingediende projecten worden gepubliceerd op de website van nrpguldenfeniks.nl  en later gebundeld in een NRP Gulden Feniks 2015 Jaarmagazine, dat wordt verstuurd naar alle abonnees van ArchitectuurNL en Bouwwereld.

Inzenden tot 31 januari

Een project inzenden kan tot en met 31 januari  2015. De nominaties worden in april bekend gemaakt. Op de Provada in juni krijgen de winnaars de Gulden Feniks uitgereikt.

De winnaars van 2014 waren:  Rotterdam Central District, het Energiehuis in Dordrecht en het Cygnus Gymnasium in Amsterdam. De Low budget, high impact prijs ging naar Fenixloods II.

Foto: Energiehuis, Dordrecht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.