Thonet opent showroom in Amsterdam

Thonet opent showroom in Amsterdam

Nieuws
Door: Petra Starink | 06-05-2014

Thonet heeft vanaf 15 mei 2014 een eigen showroom in Amsterdam. De Concept Gallery vormt het decor voor wisseltentoonstellingen rondom woning en projectinrichting. In het nieuwe pand met 400m2 oppervlakte aan de Pedro de Medinalaan op IJburg is behalve Thonet ook vloerenspecialist Senso gevestigd.

 

Het showroomconcept is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de twee bedrijven, die hiermee een inspirerende omgeving voor hun producten hebben gecreëerd. In de showroom worden actuele Thonet-meubelen tentoongesteld waaronder de nieuwe secretaire S 1200 en het moderne conferentietafelsysteem S 8000 van Hadi Teherani. Daarnaast worden de klassiekers zoals het bureau S 285 van Marcel Breuer en Freischwinger-stoel S 533 van Ludwig Mies van der Rohe getoond.

De Concept Gallery geeft architecten, dealers en eindgebruikers een goede indruk van de veelzijdige collectie van Thonet. Daarnaast kunnen bezoekers er terecht voor deskundig advies over de meubelen. De feestelijke opening vindt plaats op 15 mei van 17.00 tot 21.00 uur.

Adres: Pedro de Medinalaan 53, Amsterdam

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.