Transformatie kantoor naar woonstudio’s

Transformatie kantoor naar woonstudio’s

Nieuws
Door: Petra Starink | 05-10-2016

Camelot Campus 026Het voormalig UWV kantoor aan het Eusebiusplein in Arnhem is getransformeerd naar Camelot Campus. Gesitueerd rondom een moderne binnentuin zijn de kantoorvloeren getransformeerd naar 94 zelfstandige studio’s, allemaal voorzien van eigen douche, toilet en keuken. Opdrachtgever is Camelot Europe specialist op het gebied van leegstaand vastgoed.

Camelot Campus 026

De nieuwe naam van het wooncomplex Camelot Campus 026  wordt op 13 oktober geopend door wethouder Wonen van de gemeente Arnhem, Geert Ritsema. “Ik vind dit een schitterend project. Een langdurig leegstaand kantoor is omgetoverd in betaalbare woonruimte. Twee vliegen in één klap en een verbeterde leefomgeving op de koop toe. Prima deal, die perfect past bij alle ontwikkelingen in de zuidelijke binnenstad. Het gebied tussen Rijn en centrum wordt weer een plek waar mensen willen vertoeven.

Vastgoed transformeren

CEO Joost van Gestel van Camelot Europe: “Dit project past in onze ambitie om overbodig leegstaand vastgoed te transformeren naar studenten- en starterswoningen. Wij investeren de komende jaren in meerdere leegstaande kantoor-, school en zorgcomplexen, alleen of samen met anderen, om ze vervolgens te ontwikkelen en beheren. Dat sluit goed aan bij ons bestaande bedrijf, dat al jaren leegstaand vastgoed invult als tijdelijke woon- of werkruimte via antikraak en tijdelijke huur.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.