Vier nominaties Vredeman de Vries Prijs 2016

Nieuws

Vier nominaties Vredeman de Vries Prijs 2016

Door: Petra Starink | 03-11-2016

Neushoorn Leeuwarden van DP6 architectuurstudio, Seedyk Kiekje Oudemirdum van architect Hilbrand Tigchelaar, Wetsusgebouw op waterCampus Leeuwarden van Cooeperatie GEAR  en woning bij de camping en jachthaven It Heidenskip  van J.O.N.G. Architecten zijn genomineerd voor de Vredeman de Vries Prijs 2016.

Samenwerking opdrachtgever en ontwerper

De vakjury heeft deze 4 projecten gekozen uit 30 inzendingen. De winnaar ontvangt de prijs als erkenning voor het resultaat van een geslaagde samenwerking tussen opdrachtgever en ontwerper. De prijs wordt zaterdag 26 november uitgereikt in het Museum DR8888.  Het winnende project, ontvangt een bedrag van EUR 5000,- en een oorkonde. De overige genomineerden ontvangen EUR 500,- per nominatie.

Publieksprijs

In samenwerking met de Leeuwarder Courant wordt de publieksprijs uitgereikt. De Leeuwarder Courant publiceert op 12 november de zestien projecten uit de eerste selectieronde. Het lezerspubliek kan van 12 tot en met 22 november een stem uitbrengen op het favoriete project. De publieksprijs wordt ook op 26 november uitgereikt.

Foto: Neushoorn Leeuwarden-Kristian Hoekman

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.