Vrijdagmiddaglezingen op RAB

Actualiteiten, Nieuws

Vrijdagmiddaglezingen op RAB

Door: Redactie ArchitectuurNL | 18-10-2022

Deze zomer is de Rotterdamse Academie van Bouwkunst verhuisd naar de monumentale Zeevaartschool aan de Pieter de Hoochweg. Dit ruim opgezette oude schoolgebouw bevindt zich op loopafstand van onze culturele partners in Rotterdam.

Dit najaar organiseert de Academie op diverse vrijdagmiddagen lezingen en debatten. De deur gaat voor publiek open om 17.00 uur. Graag betrekken we geïnteresseerden uit de Rotterdamse beroepspraktijk en daarbuiten bij ons programma We nodigen iedereen van harte uit om samen met ons na te denken over de toekomst van de stad, met de Academie als plek voor debatten, gesprekken en tentoonstellingen.

Programma

Op 14 oktober is de eerste lezing van Joep Klabbers geweest. In de aankomende weken volgen nog:

Open Academie

Op 3, 4 en 5 november openen de deuren van de Open Academie. Deze drie dagen staan in het teken van de uitwisseling tussen Academie-studenten en de stad Rotterdam, met tentoonstellingen en lezingen waarbij het werk van studenten wordt gedeeld met de stad en waarbij studenten kunnen deelnemen aan evenementen in de stad. Iedereen is hiervoor van harte welkom op de Open Academie! Houd onze Instagram-pagina en de website in de gaten voor het programma.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.