WAA genomineerd voor Amerikaanse award

WAA genomineerd voor Amerikaanse award

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 27-05-2008

Na de projecten, IJburg te Amsterdam en de Betuwespoorlijn is een woningbouwproject van het Drachtster Wind Architecten Adviseurs genomineerd voor de ‘BE awards of excellence’. Het bedrijf is genomineerd in de categorie ‘communicatie door visualisatie’. Wereldwijd zijn nog 7 bedrijven genomineerd.

De inzending
Een 3 dimensionale fotorealistische visualisatie van een woningbouwproject in het plan Drachtstervaart, is voor Bentley aanleiding geweest Wind Architecten Adviseurs te nomineren. Bijzonder is de wijze waarop de woning aan het water in de dag en de nachtsituatie is gevisualiseerd, ook de in het donker aankomen rijdende auto is nauwelijks van echt te onderscheiden.

Architect Pieter Schievink en 3D vizualisator René Talsma reizen op uitnodiging van het Amerikaanse bedrijf woensdag a.s. af naar het Amerikaanse Baltimore om zo mogelijk een prijs in ontvangst te nemen.

BE Awards of Excellence
De BE Awards of Excellence worden uitgereikt aan bedrijven die een buitengewone prestatie hebben geleverd op het gebied van het verbeteren van ‘s werelds infrastructuur, van welke soort dan ook. De presentatie vindt plaats tijdens een ceremonie op de jaarlijkse ‘BE Conference’.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.