Wasted – Plastic night

Evenementen, Materialen, Nieuws

Wasted – Plastic night

Door: Jacqueline Knudsen | 17-06-2015

Muziek-, film- en foodfestivals, je kent ze vast, maar een Plasticfestival? Daarvoor kom je op 10 juli naar de WASTED Plastic Night. Een avond met films, workshops, muziek, eten en drinken om het gloednieuwe WASTED Laboratorium én de mogelijkheden voor plastic afval in Amsterdam te vieren. Voor de WASTED Plastic Night bundelen plastic initiatieven zoals Plastic Whale, Perpetual Plastic Project, DUS architecten en WASTED hun krachten om Amsterdam te laten zien hoe waardevol plastic afval is. KLIK! Animatie Festival selecteerde aansluitende animatiefilms die na zonsondergang getoond worden. Link naar het volledige programma
Toegang is gratis, wel graag vooraf even aanmelden. En wil je zeker zijn van een zitplaats tijdens de filmvoorstelling, reserveer dan hier je kaartje.

Initiator

De WASTED Plastic Night wordt georganiseerd door Stichting CITIES, de initiator van het WASTED Laboratorium. WASTED verzamelt plastic afval in de buurten rondom het Noorderpark en verwerkt dit in haar Laboratorium tot nieuwe producten voor de buurt. Zie www.wastedlab.nl en www.citiesthemagazine.com voor meer info. Mede mogelijk gemaakt door de Noorderpark Trust.

Datum 10 juli 2015
Locatie Roze Tanker, Noorderpark, Nieuwe Leeuwarderweg 15 Amsterdam
Tijd 19.00 – 24.00 uur

Lezing van projectleider Barbara Koole over WASTED:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.