Winnaars Ontwerpeenstarterswoning bekend

Winnaars Ontwerpeenstarterswoning bekend

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 09-06-2008

Het winnende ontwerp van 3 A Architecten van Ontwerpeenstarterswoning gaat gebouwd worden in Koekange, gemeente De Wolden (Drenthe). De Drenthse gedeputeerde Anneke Haarsma maakte vorige week de winnaars bekend. De tweede prijs ging naar PJMN en de derde plaats was voor Young Designers.

3 A Architecten bestaat uit Wilbert Aurik, Theo Brouwer en Rik Goeree, vierde jaars MBO-studenten van het Deltion College uit Zwolle. Zij krijgen de studiekosten van een HBO-jaar vergoed en mogen op studiereis naar Barcelona.

Belangen
De wedstijd is uitgeschreven door de Lighthouse Club Drenthe voor 4de jaars MBO studenten en 1e jaars HBO studenten van het Alfa College, Deltion College, Drenthe College, Hanze Hogeschool, Noorderpoort College en Windesheim College. Tien groepen jongeren hebben gehoor gegeven aan de oproep en een ontwerp ingediend. Alle inzendingen zijn beoordeeld door een Technische Commisie en een jury.

De Lighthouse Club is een vereniging van personen die een leidinggevende functie hebben in de bouwnijverheid met als doel de belangen van de bouw in de meest ruime zin te dienen.

Bekijk hier het juryrapport

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.