Zelfbouwateliers Nieuw Delft

Nieuws

Zelfbouwateliers Nieuw Delft

Door: Petra Starink | 18-08-2016

In het Van Leeuwenhoekkwartier in Nieuw Delft zijn weer zelfbouwkavels beschikbaar waar zelfbouwers hun eigen stadswoning kunnen realiseren. Op 24 en 31 augustus kun je in zelfbouwateliers alles te weten komen over de mogelijkheden tot bouwen op deze plek midden in Delft. Architecten geven advies.

Zelfbouwatelier

Tijdens het zelfbouwatelier op woensdag 24 augustus wordt het concept kavelpaspoort toegelicht. Geïnteresseerde zelfbouwers ontvangen alle ins en outs over de kavels, over individueel-of groepsbouw, wonen & ondernemen, maatvoeringen, prijzen, en de bouwmogelijkheden. Er is de mogelijkheid om kennis te maken met andere zelfbouwers. Het programma start om 19.30 aan de Loods 015, Nijverheidsstraat 7 in Delft. Aanmelden kan via www.nieuwdelft.nl/24-augustus

Advies van architecten

Architecten, ervaren zelfbouwers, zelfbouwgroepen ‘in wording’, adviseurs en de stedenbouwkundige staan op 31 augustus klaar om in gesprek te gaan met geïnteresseerde zelfbouwers over de zelfbouwmogelijkheden in het Van Leeuwenhoekkwartier. De avond start met een presentatie van stadsbouwmeester Wytse Patijn over  de mogelijkheden van zelfbouw voor deze locatie.
Het programma start om 19.30 aan de Loods 015, Nijverheidsstraat 7 in Delft. Aanmelden kan via www.nieuwdelft.nl/31-augustus
Inschrijven voor een kavel kan van 16 tot en met 22 september.

Nieuw Delft

Delft bouwt in het spoorzonegebied aan de toekomst van de stad: Nieuw Delft.  Een nieuw stadsgebied naast de historische binnenstad en het nieuwe Station Delft. Tussen dit historische Delfts erfgoed en nieuwe architectuur krijgen ondernemerschap en vernieuwing de ruimte.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.