Zwart-wit entree voor Fotomuseum

Nieuws

Zwart-wit entree voor Fotomuseum

Door: Petra Starink | 19-07-2012

De Rotterdamse vormgever Richard Hutten gaat de entree van het Fotomuseum in Rotterdam in zwart-wit ontwerpen. Ook de museum shop en het cafe worden door hem ontworpen.

Richard Hutten ontwerpt onder meer een speciale tafel voor het museum. Hutten’s stijl is uitgesproken, grensoverschrijdend en spraakmakend en sluit daarmee goed aan bij de ambities van het Nederlands Fotomuseum. Het bijzondere ontwerp is een echte eye catcher die de zichtbaarheid van het museum vergroot en de zwart/wit programmering versterkt. De nieuwe entree wordt op zaterdag 15 september 2012 feestelijk geopend.

Het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam staat de komende drie jaar in het teken van zwart/wit. Grote internationale en nationale fotografen, kunstenaars en vormgevers verbinden zich binnen dit thema aan tentoonstellingen en installaties. Zwart/wit opende in januari 2012 met het indrukwekkende kunstwerk CHANCE van de Franse kunstenaar Christian Boltanski. Als vervolg hierop wordt deze zomer ook de entree van het Nederlands Fotomuseum bij de programmering van zwart/wit betrokken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.