Gorter® is een internationaal bedrijf dat in 1928 is opgericht. Het bedrijf leverde verschillende materialen voor de bouw maar is zich vanaf 1990 gaan specialiseren in toegangsproducten voor daken, vloeren, wanden en plafonds. De Gorter Group™ is inmiddels vertegenwoordigd in vele landen van Europa, Australië, Azië en het Midden-Oosten.

Gorter®, Always on top!

Vanuit onze visie ontwerpen en leveren wij producten die altijd maximale prestaties leveren. Al is het op het gebied van veiligheid, isolatiewaarde of inbouwgemak, wij zorgen dat u als architect, aannemer of eindgebruiker een topproduct verkrijgt wat volledig aansluit bij uw gebouw- en toegangsbehoefte.

Complete gecertificeerde toegangsoplossingen

Gorter® levert complete toegangsoplossingen in de vorm van dakluiken en vloerluiken met bijpassende klimmiddelen. Hierbij worden de onderdelen niet alleen ontwerptechnisch maar ook vanuit veiligheid optimaal op elkaar afgestemd en waar mogelijk door erkende instanties gecertificeerd. Gorter® is niet voor niets de specialist in toegang tot daken, vloeren, wanden en plafonds. Inmiddels worden bijna alle dakluiken met een CE(ETA) certificering geleverd en zijn veel combinaties TÜV Nord gecertificeerd.

Lees meer over de Gorter dakluikcombinaties

Voordelen:

  • Dakluiken met een unieke gepatenteerde thermisch gescheiden constructie en onovertroffen isolatiewaarde voor de gehele constructie
  • CE (ETA) certificering voor alle standaard dakluiken
  • Efectis gecertificeerde brandwerende EI1-120 minuten dakluiken, vloerluiken en wandluiken
  • Productlevering met TÜV NORD certificaat en KOMO® attest
  • In de praktijk bewezen oplossingen, met 10 jaar garantie op de dakluiken
  • Gorter® is ISO 9001 gecertificeerd

 

Optimale productinformatie voor architecten en aannemers

Bij Gorter begrijpen wij dat u, als architect of aannemer, een betrouwbaar, probleemloos, veilig en volgens de laatste normen gekeurd product wilt voorschrijven. Een product dat zich, zowel in de praktijk als door strenge keuringen, aantoonbaar bewezen heeft en dat zo in uw ontwerp past.

Bij Gorter® beschikt u direct online over de juiste productspecificaties passend in uw bestek. Bij de producten vindt u tevens alle benodigde CAD/BIM-tekeningen, specificatiebladen en handleidingen. Daarnaast zijn wij u graag van dienst met een op uw werk afgestemd advies, op maat gemaakte bestekteksten en eventueel aanvullende tekeningen.

Bekijk ons menu-item voor architecten.

Contactgegevens Gorter Luiken BV

Zuiderweg 12
1741 NA Schagen
Nederland
Tel: +31 224 21 98 60
Mail: verkoop@gorterluiken.nl
www.gorterluiken.nl
www.dakluiken.nl

  • Ja, ik ontvang graag meer informatie over Gorter en haar producten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.