Bureaus gaan samen verder

Bureaus gaan samen verder

Architect, Personalia
Door: Redactie ArchitectuurNL | 22-01-2009

Rijnboutt Van der Vossen Rijnboutt in Amsterdam en CH & Partners te Den Haag gaan per 1 januari 2009 verder als een gezamenlijk bureau dat adviseert op het gebied van strategie, landschap, stedenbouw en architectuur. CH & Partners heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van stedenbouw, landschap en stadsontwerp. Rijnboutt Van der Vossen Rijnboutt werkt aan architectuur, stedenbouw en strategie.

Rijnboutt Van der Vossen Rijnboutt en CH & Partners zijn ervan overtuigd elkaar aan te vullen en te versterken en gaan intensief samenwerken. De opdrachten gaan enerzijds over strategische processen bestaande uit participatie en supervisie, anderzijds over stedenbouw, gebiedsontwikkeling en architectuur op alle schaalniveaus.

De directie bestaat uit Kees Rijnboutt, Richard Koek, Bart van der Vossen, Mattijs Rijnboutt, Frederik Vermeesch en Renée Liefting (algemeen directeur). Vanaf maart 2009 zullen alle werknemers werkzaam zijn vanuit de vestiging van Rijnboutt Van der Vossen Rijnboutt aan het Barentszplein 7 in Amsterdam.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.