Nieuw kopstukken Witteveen+Bos

Nieuw kopstukken Witteveen+Bos

Architect, Personalia
Door: Redactie ArchitectuurNL | 06-07-2009

Per 1 juli 2009 is drs. ing. Patrick Mulder benoemd tot hoofd van de Witteveen+Bos-vestiging in Amsterdam. Hij volgt daarmee ir. H. (Henk) Vlijm op. In Rotterdam is per 1 juli 2009 is ir. Wouter Bijman benoemd tot hoofd van de Witteveen+Bos-vestiging in Rotterdam. Hij is de opvolger van ir. Richard Pater.

Mulder
Patrick Mulder is ruim 12 jaar werkzaam bij Witteveen+Bos. Hij is een ervaren project- en procesmanager van grote integrale projecten in zowel stedelijk als landelijk gebied en met name op het gebied van milieueffectrapportages. Naast zijn rol als vestigingshoofd blijft hij leiding geven aan de groep Planstudies en verkenningen. Mulder is daarnaast lid van de Vereniging van Milieukundigen sectie milieueffectrapportage. Henk Vlijm zal zijn aandacht richten op het optimaliseren van de ideeën rond het thema onder water parkeren in havens en grachten.

Vanuit de vestiging Amsterdam wordt door circa 50 medewerkers geadviseerd op diverse vakgebieden, zoals ondergrondse infrastructuur, infrastructurele constructies, stedelijke ontwikkeling, planstudies en verkenningen, projectmanagement. De projecten bevinden zich voornamelijk in westelijk Nederland alsmede in het buitenland.

Bijman
Wouter Bijman is ruim 5 jaar werkzaam bij Witteveen+Bos. Hiervoor heeft hij op verschillende postities in het buitenland gewerkt. In Servië werd zijn werk gewaardeerd met een PIANC Young Professional Award. In zijn latere functie als vestigingshoofd in Atyrau, Kazachstan, heeft hij leiding gegegeven aan projecten op het gebied van water en waterbouw voor de olie- en gasindustrie in Kazachstan. Naast zijn rol als vestigingshoofd zal hij een impuls geven aan de advisering aan industriële opdrachtgevers en op havengebied in binnen- en buitenland.

Vanuit de vestiging Rotterdam wordt door circa 50 medewerkers gewerkt op diverse vakgebieden, zoals integraal waterbeheer, havens, waterbouw, infrastructurele constructies, olie en gas, en omgevingseconomie. De projecten worden wereldwijd uitgevoerd.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.