Nieuwe partners en project executive Twynstra Gudde

Nieuwe partners en project executive Twynstra Gudde

Architect, Personalia
Door: Redactie ArchitectuurNL | 03-07-2008

Twynstra Gudde Adviseurs en Managers heeft per 1juli 2008 drie nieuwe partners en één nieuwe project executive benoemd. De benoeming van de nieuwe partners past in de ambitie van het bureau om verder te groeien in de markten ruimtelijke investeringen en die van huisvesting en vastgoed. Daarnaast zullen de nieuwe partners een impuls geven aan advisering en begeleiding van opdrachten in het bedrijfsleven. Daarmee kan de groeilijn van het organisatieadviesbureau verder worden doorgezet.

ing. Erik Jan Rouwenhorst (44), project executive
Erik Jan werkt sinds 1992 bij Twynstra Gudde. De afgelopen jaren heeft hij zich bezig gehouden met het managen van huisvestingsprojecten in veranderende organisaties, onder andere in de sectoren onderwijs, banken en verzekeringen en de (rijks)overheid. De veranderingen in organisaties volgen elkaar sneller op. De individuele huisvesting dient deze (toekomstige) veranderingen en de ambities van de organisatie te faciliteren. Erik Jan draagt zorg voor het ontwikkelen en realiseren van dergelijke passende, werkende huisvesting en het professioneel invullen van de opdrachtgeversrol in dergelijke projecten.
Achtergrond: Civiele Techniek aan de Hogeschool Windesheim
Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen (NVBK) en het Project Management Instituut Nederland (PMI-Nederland).

drs. Paul P.W.F.M. Favié MMC (53), partner
Paul werkt sinds 1992 bij Twynstra Gudde. Hij is actief als proces- en projectmanager. Zijn hart ligt bij het adviseren en managen van complexe projecten die grote ruimtelijke investeringen vergen. Het is zijn ambitie om initiatieven en ideeën ook daadwerkelijk tot uitvoering te brengen, waarbij hij met name veel aandacht besteed aan het verbinden en binden van overheden onderling en overheden en marktpartijen. Op dit moment is Paul manager van grote watermanagementprojecten.
Achtergrond: Biologie en Milieukunde aan de Universiteit van Nijmegen en MMC aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

ir. Joost van Dolderen (46), partner
Joost werkt sinds de oprichting in 1993 als partner van adviesbureau Core Counsellors, dat sinds 2006 een dochteronderneming is van Twynstra Gudde. Als logistiek adviseur en begeleider van grote veranderingsprocessen richt hij zich op de inrichting en de besturing van vervoersnetwerken en supply chains, en op de professionalisering van organisaties die daarin opereren. Joost heeft ruime ervaring binnen de sectoren luchtvaart, spoor en retail.
Achtergrond: Werktuigbouwkunde/Industriële organisatie aan de TU Delft.

drs. Rob A.I.M. Uyttewaal (54), partner
Rob werkt sinds 2001 als partner van adviesbureau Core Counsellors, dat sinds 2006 een dochteronderneming is van Twynstra Gudde. Als managementconsultant richt hij zich op de gebieden strategieontwikkeling, haalbaarheidsonderzoeken, planning en besturing, integrale ketenvorming en supplychain-management. Rob is actief voor opdrachtgevers in de sectoren luchtvaart, logistieke dienstverlening, consumenten- en industriële goederen en zakelijke dienstverlening. Rob heeft voordat hij partner van Core Counsellors werd, vijftien jaar consultancyervaring opgedaan bij A.T. Kearney Management Consultants in de Europese Transport, Operations en Supply Chain Management Praktijk en zes jaar ervaring in het bedrijfsleven.
Achtergrond: Econometrie en Toegepaste Wiskunde aan de Universiteit van Amsterdam.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.