OZ-P versterkt organisatie

OZ-P versterkt organisatie

Architect, Personalia
Door: Redactie ArchitectuurNL | 21-01-2009

In januari zijn Koos Zwitser en Volker Ulrich bij van den Oever, Zaaijer & Partners architecten in dienst getreden.

Koos Zwitser wordt bij OZ-P hoofdprojectleider. Met zijn jarenlang opgebouwde kennis en ervaring op het bouwkundige vlak gaat hij de afdeling Bouwkunde versterken. Hij heeft gewerkt bij ZZDP Architecten en de voorgangers van dit bedrijf waaronder het bekende ZZOP Architecten.

Volker Ulrich wordt projectarchitect bij OZ-P. Hij heeft gestudeerd in Berlijn en Ottawa, en is werkzaam geweest bij architectenbureaus in Duitsland, Frankrijk en Nederland. De afgelopen tien jaar was hij werkzaam bij de Architecten Cie, waarvan de laatste twee jaar als associate architect. Hij zal de afdeling Architectuur gaan versterken.

Van den Oever, Zaaijer & Partners architecten heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt. In 2007/2008 is OZ-P 50 procent in omzet gegroeid. Het bureau telt inmiddels 85 medewerkers/sters.

Momenteel is OZ-P gevestigd in het Planetarium in Amsterdam Zuid Oost. Gezien de groei is besloten naar een nieuwe vestiging op IJburg te gaan. De eerste paal voor dit gebouw zal in het voorjaar van 2009 geslagen worden. In het voorjaar 2010 zal het bureau op IJburg gevestigd zijn.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.