Peter Noordanus, voorzitter NEPROM

Peter Noordanus, voorzitter NEPROM

Architect, Personalia
Door: Redactie ArchitectuurNL | 10-04-2008

Vanmiddag heeft de ledenvergadering van de NEPROM, de vereniging van Nederlandse projectontwikkelaars, ingestemd met het voorzitterschap van mr. P.G.A. (Peter) Noordanus. Tijdens de jaarvergadering op 29 mei zal Peter Noordanus de functie van voorzitter van de NEPROM overnemen van drs. H.D. (Dietmar) Werner.

De voorzittersfunctie van de NEPROM is een onbezoldigde nevenfunctie. Peter Noordanus is in het dagelijks leven voorzitter van de hoofddirectie van AM.

Naast Peter Noordanus is ook ir. W.J. (Wienke) Bodewes, algemeen directeur van Amvest, tot het bestuur toegetreden. Dietmar Werner, directeur van Volker Wessels Vastgoed, zal na drie jaar voorzitterschap op 29 mei uit het NEPROM-bestuur terugtreden.

Eerder dit jaar nam drs. P.H.M. (Paul) Tankink (Corio) al afscheid van het bestuur. Later in dit jaar zal ook vice-voorzitter mr. H.C.F. (Huub) Smeets (Vesteda) zijn functie in het bestuur neerleggen. Op dat moment zal mr. W.C.T.F. (Friso) de Zeeuw, directeur nieuwe markten Rabo Bouwfonds, tot het bestuur van de NEPROM toetreden. Hij is al adviseur van het bestuur van de ontwikkelaars.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.