Sirk Guldener, Director Design & Engineering

Sirk Guldener, Director Design & Engineering

Architect, Personalia
Door: Redactie ArchitectuurNL | 31-03-2008

Sirk Guldener is bij The Facility Group (TFG) aangesteld als Director Design & Engineering. Sirk heeft 31 jaar werkervaring opgedaan als projectontwikkelaar bij Heddes Vastgoed en Ockenburgh Groep en als directeur architect bij Guldener Architecten en Raadgevend Adviseurs.

Met de aanstelling van Sirk versterkt TFG haar design afdeling waardoor TFG nog beter aan de verwachtingen van klanten te kunnen voldoen en kunnen plannen relatief snel concreet en volledig worden gemaakt. Sirk zal gebruik maken van specialistische 3D ontwerp/bouw software dat TFG in gebruik heeft om bouwkundige informatie te modelleren (BIM) wat bovendien betere coördinatie gedurende het hele ontwerp en bouwproces oplevert.

“Wat mij het meest aanspreekt aan The Facility Group is het procesgeoriënteerde ontwerp dat leidend is voor het te bouwen pand. De engineering geschied van binnen naar buiten, er wordt nauw samengewerkt tussen de klant, de projectmanagers en processpecialisten. Deze interdisciplinaire interactie geeft een interessante dimensie aan de creatie van industrieel vastgoed.“ aldus Sirk Guldener.

The Facility Group is specialist in het uitdenken, ontwerpen, bouwen en inrichten van bedrijfshuisvesting en is internationaal toonaangevend in de conceptontwikkeling en realisatie van complexe bouwprojecten. Eigenaars van industrieel vastgoed met (ver)bouwplannen kloppen vaak al in een vroeg stadium aan bij TFG. Ze willen in deze fase van het bouwproject overleggen met een architect, een bouwkundige en een branchespecialist.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.