Architect van het Jaar prijs 2011

Architect van het Jaar prijs 2011

Prijsvragen
Door: Petra Starink | 13-09-2011

Dit najaar organiseert Architectenwerk voor de vijfde keer de Nederlandse ‘Architect van het jaar Prijs’. Doel van de prijs is de architectonische kwaliteit, professionaliteit en innovatiekracht van de Nederlandse architectenbureaus onder de aandacht te brengen van opdrachtgevers, publiek en pers.

Wat is uw strategie?

Aan de hand van de vraag in het jaarthema: “Wat is uw strategie?’ is de jury benieuwd welke inhoudelijke , theoretische en/of ethische afwegingen in het afgelopen jaar binnen de architectenbranche zijn gemaakt, mede als basis voor het verantwoord werken aan de toekomst.

De jury bestaat uit Lucas Verweij (docent aan designopleidingen in Berlijn en oud-directeur van de Academie van Bouwkunst Rotterdam), Anne Luijten (hoofdredacteur van Gebiedsontwikkeling.nu) en Alex van de Beld (Onix Architecten, winnaar Architect van het Jaar Prijs 2010).
De inzendingen worden medio oktober voor het eerst bekeken door de jury. Deze kiest dan drie genomineerden per categorie (Small, Medium en Large), waarvan één bureau per categorie meedingt naar de Architect van het Jaar Prijs 2011. De winnaar ontvangt een geldbedrag van vijfduizend euro.

Inschrijven kan tot 10 oktober  via de site van architect van het jaar.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.