Benelux Trofee Thermisch verzinken

Benelux Trofee Thermisch verzinken

Prijsvragen
Door: Petra Starink | 22-10-2012

Projecten Voor de ‘Benelux Trofee Thermisch Verzinken’ kunnen tot 30 november worden ingezonden. Deze wedstrijd die voor het eerst in 1997 werd gehouden heeft als doelstellingen:
– creatieve en innovatieve toepassingen van thermisch verzinkt staal onder de aandacht te brengen.
– beslissingnemers overtuigen om met thermisch verzinkt staal te werken.

Nieuwe opzet

In plaats van één winnaar aan te duiden uit alle inzendingen, worden er vijf categorieën onderscheiden. Op deze manier ontstaat er een diversificatie en kunnen we doelgroepen helder identificeren. De vijf categorieën zijn: woningbouw, utiliteitsbouw, industriebouw, infra + mobiliteit en karakteristieke stalen bouwdelen + sculpturen . Elke categorie zal meerdere nominaties en één winnaar tellen.

Trofee

Daarnaast zal Zinkinfo Benelux een boek uitgeven waarin alle projecten die aan de Trofee deelnemen zullen worden opgenomen. Op die manier ontstaat een mooi naslagwerk dat voor alle betrokkenen als een marketingtool kan worden gebruikt. Dit boek zal op een grote oplage worden gedrukt en ruim worden verspreid onder opdrachtgevers, architecten, constructeurs en al diegenen die belang hebben bij of geïnteresseerd zijn in de toepassingen van thermisch verzinkt staal en duplex-systeem in de bouw.

Duurzaam bouwen

In de bouwwereld wordt duurzaam bouwen steeds belangrijker. Thermisch verzinken beschikt hierbij over sterke troeven. Daarom zal de jury uit alle inzendingen ook een Prijs Duurzaam Bouwen toekennen aan een project dat het best beantwoordt aan de huidige eisen op het vlak van milieuprestaties, duurzaamheid, onderhoud en recycling.

Voor meer gedetailleerde informatie kijk op de website  www.zinkinfobenelux.com

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.