Cosentino Design Challenge 2012

Cosentino Design Challenge 2012

Prijsvragen
Door: Petra Starink | 24-01-2012

De Cosentino-groep, de Spaanse multinational en wereldleider op het gebied van de productie en distributie van kwarts- en andere natuursteenoppervlakken, presenteert de de zesde editie van de internationale ontwerpwedstrijd Cosentino Design Challenge 2012. De wedstrijd is onderverdeeld in twee rubrieken: Architecture en Design.

De wedstrijd vormt een unieke uitdaging voor talentvolle studenten en moedigt hen aan zich te verdiepen in de diverse conceptuele visies voor het indelen van ruimten en goed na te denken over het toe te passen bouwsysteem en de materialen die op grond daarvan gebruikt kunnen worden. Voor elk ontwerp geldt dat het met respect voor het milieu gerealiseerd moet worden, waarbij voor elk ontwerp materialen uit de Silestone®- en/of ECO by Cosentino®-lijn worden gebruikt.

Meedoen

Elke student uit het hoger onderwijs die in het academisch jaar 2011-2012 een opleiding volgt op het gebied van vormgeving of (binnenhuis) architectuur waar ook ter wereld, mag aan deze wedstrijd meedoen. Bij deze zesde editie van de Cosentino Design Challenge moeten deelnemers in de rubriek Design een ontwerp maken voor een douchebak die geïntegreerd is in een unieke badkamer, waarbij gebruik moet worden gemaakt van Silestone®- en/of Eco by Cosentino®-materialen.

Voor de rubriek Architecture bestaat de opdracht uit het nieuw ontwerpen of renoveren van een hotellobby met behulp van grote op maat gemaakte Silestone®- en/of Eco by Cosentino®-platen, waarbij de gehele plaat in het ontwerp moet worden verwerkt. Studenten die aan de wedstrijd willen meedoen, kunnen hun ontwerp vanaf 28 februari tot 1 juni 2012 om 22.00 uur indienen.

Meer informatie: www.cosentinodesignchallenge.org

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.