Creëer jouw ideale wereld

Creëer jouw ideale wereld

Prijsvragen
Door: Petra Starink | 02-04-2012

Het Delftse bedrijf deLight Interactive Solutions luistert de lancering van haar 3D-visualisatiesoftware op met een ontwerpwedstrijd voor creatieve, ontwerpende professionals en studenten. Tot en met 23 mei kunnen studenten, ontwerpers, architecten en kunstenaars gratis gebruik maken van de nieuwe mARk-software om er een persoonlijke Augmented Reality ervaring mee te creëren.

De nieuwe mARk-software is volgens directeur Frans van Duijnen enthousiast ontvangen door experts en professionele gebruikers. “Zowel het hoge realiteitsgehalte van de 3D-visualisaties als de grote gebruiksvriendelijkheid worden gewaardeerd.” Professionals zijn zeer goed te spreken over enkele praktische plug-ins en slimme modules, die deLight met de mARk-software aanbiedt.

Gratis licentie voor deelnemers

Met het organiseren van de ontwerpwedstrijd beoogt deLight de nieuwe mARk-software onder de aandacht te brengen binnen creatieve beroepsgroepen en bij studenten van technische universiteiten, hogescholen en de Kunstacademie. Deelnemers aan de wedstrijd ontvangen een licentie om tot de einddatum van de wedstrijd gratis gebruik te maken van de mARk-software. Door een filmpje te maken van de zelf gecreëerde augmented reality ervaring  en dit op YouTube of Vimeo te plaatsen, dingen deelnemers mee naar zowel de juryprijs als de publieksprijs. De inschrijving voor deelname sluit op 23 mei. De winnende inzendingen worden bekend gemaakt tijdens een speciaal Augmented Reality Event op 7 juni. Het wedstrijdreglement is terug te vinden op www.delightinteractive.com/wedstrijd

Promotie van filmpjes

De juryprijs is een Vuzix 3D-bril en een gratis mARk-licentie. De winnaar van de publieksprijs kan een exclusieve gadget van deLight tegemoet zien. “De tien finalisten kunnen er in elk geval op rekenen dat wij hun online filmpjes sterk onder de aandacht zullen brengen,” aldus Van Duijnen. “En voor studenten met een zeer creatieve toepassing of een lumineus idee is het mogelijk de start van een prachtige carrière bij één van de leidende bedrijven op het gebied van augmented reality.”

Over deLight Interactive Solutions

deLight Interactive Solutions is gespecialiseerd in de ontwikkeling van nieuwe toepassingen op het gebied van augmented reality. Het bedrijf is een spin-off van de Technische Universiteit (TU) Delft en kan gebruik maken van gepatenteerde 3D-projectietechnologie op basis van augmented reality.

Hier meer informatie over de wedstrijd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.