Amsterdamse groene gevel

Amsterdamse groene gevel

Prijsvragen
Door: Petra Starink | 18-07-2012

Producent van groene gevels Cultiwall en Innovatienetwerk Materia dagen ontwerpers uit een groene gevel te ontwerpen op een bijzondere plaats in of rond Amsterdam. De winnaar wordt bekend gemaakt op 6 september tijdens de Materia Xperts Series.

Inzenden van een ontwerp en deelname  is eenvoudig. Een afbeelding van het ontwerp op de beoogde plek en en toelichting van 200 woorden is voldoende. Een jury bestaande uit vertegenwoordigers van Materia en Cultiwall beoordeelt de ontwerpen en nomineert er vijf. De vijf genomineerden zullen worden tentoongesteld in het Materia Inspiration Centre in Amsterdam. Het winnende ontwerp wordt gerealiseerd en de winnaars krijgen tevens een trip naar Parijs.

De prijsvraag wordt gehouden in het kader van Materia Xpert Series met als thema Living Wall & Roofs op 6 september. Tijdens deze dag met lezingen, excursies en discussie komen alle noviteiten, mogelijkheden en voordelen van het gebruik van natuur in architectuur aan bod. Ook proeven bezoekers meteen het effect: de lunch wordt geserveerd vanuit een tubegarden.

Deelnemen kan tot 20 augustus via materia-ic.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.