Inschrijven voor Reynaers Projectprijs 2023

Prijsvragen

Inschrijven voor Reynaers Projectprijs 2023

Door: Redactie ArchitectuurNL | 13-02-2023

Tot en met 3 maart zijn projecten aan te melden voor de Reynaers Projectprijs. Deze Projectprijs bestaat al ruim 25 jaar en heeft in deze jaren een diversiteit aan projecten voorbij zien komen. Deze projecten zijn zeer uiteenlopend in visie, design en uitvoering: van een eenvoudige sfeervolle tuinkamer tot de renovatie van een oude monumentale watertoren. Of een nieuw, modern woongebouw dat voldoet aan alle hedendaagse eisen op gebied van isolatie en comfort.

Dit jaar is de projectprijs in een nieuw jasje gestoken. “Bij Reynaers Aluminium zijn we enorm trots op de diversiteit in gebouwen die met onze systemen zijn gerealiseerd”, vertelt Hans van der Looij, Sales & Marketing Manager. In 1997 stond hij aan de wieg van de projectprijs. Na al die jaren is hij nog steeds actief betrokken bij de prijs, onder meer als lid van de vakjury die projecten beoordeelt op architectuur en de toepassing daarin van de aluminium gevelelementen.

Nieuwe opzet in 2023

In 2023 is gekozen voor een nieuwe opzet. De vakjury selecteert voor elk van de vier categorieën één project. De winnaar wordt uiteindelijk bepaald door het publiek. De architect en gevelbouwer behorende bij het project ontvangen beide 2.500,00 euro.

Daarnaast worden de vier door de vakjury genomineerde projecten professioneel in beeld gebracht. Onder andere via een professionele video, fotoreportage en achtergrondartikel.

Goed doel

Sinds 2012 is er ook een goed architectuur-doel verbonden aan de Reynaers Projectprijs. Van der Looij: ”Onze passie voor architectuur koppelen we aan een goed doel dat in overleg met de winnende architect wordt uitgekozen. Aan dat doel doneren we 2.500,00 euro.”

Meld hier direct uw project aan.

Meer achtergrondverhalen over de Reynaers Projectprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.