Inschrijving Glas Award 2021

Prijsvragen

Inschrijving Glas Award 2021

Door: Petra Starink | 24-08-2020

Iedereen die betrokken is bij de totstandkoming van een glasproject (architecten, producenten, glasbedrijven) kan zich inschrijven voor de Glas Award 2021. Aanmelden kan tot 1 december 2020.

Toepassing van vlakglas

De prijs wordt toegekend aan een bijzondere toepassing van vlakglas, een innovatief product of een spraakmakend proces of initiatief in de vlakglassector. Maar ook product- of organisatorische innovaties, evenals elk ander succesvol initiatief worden verzocht om in te schrijven (bijvoorbeeld ter promotie van de toepassingen van vlakglas in het in- of exterieur). Alleen projecten die gerealiseerd zijn in Nederland mogen aangemeld worden.

Maximaal worden drie inzendingen genomineerd voor de Glas Award. Dit gebeurt door een onafhankelijke jury. De jury heeft ook dit jaar veel aandacht voor kleinere initiatieven en projecten. De leden van Vakgroep GLAS brengen hun stem uit op de genomineerde bedrijven en bepalen hierdoor de winnaar.

Innovatie Award

Ook worden er een Innovatie Award en, indien van toepassing, een Aanmoedigingsprijs uitgereikt. Deze Awards worden bepaald door de jury, de uitreiking vindt plaats op 18 maart 2021.

Jury Glas Award

De onafhankelijke jury van de Glas Award bestaat uit: Peter van Rhede (voorzitter), Peter van Dijk van Kenniscentrum Glas, Edwin Groot van Stichting Klantgericht Bouwen, Mathijs van de Vliet van Adviesbureau Köhler Peutz BV en Jan Belis van de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur van de Universiteit Gent.

Meer informatie is te vinden op de website www.glasaward.nl

Lees ook:

Inschrijving Glas Award 2021

Foto: Het Poortgebouw Hoog Catharijne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.