Inschrijving Lexus Design Award 2022

Prijsvragen

Inschrijving Lexus Design Award 2022

Door: Petra Starink | 14-07-2021

De inschrijving voor de 10e editie van de Lexus Design Award is geopend. Het inzenden van creatieve, originele én bruikbare ideeën voor een betere toekomst kan tot en met 10 oktober 2021.

Ideeën voor een betere toekomst

Bij de 10e editie van de Lexus Design Award daagt Lexus jonge en talentvolle ontwerpers uit om met ideeën te komen die inspelen op wereldwijde uitdagingen. Duurzaamheid en geluk voor iedereen staan daarbij centraal. Bij afgelopen edities van de Lexus Design Award hebben niet alleen designprofessionals, maar ook studenten en talenten veel interessante en innovatieve ontwerpen op het gebied van industrieel design, technologie, architectuur en mode ingezonden. 

Idee uitwerken tot prototype

Alle inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Begin 2022 maakt de jury zes finalisten bekend. Die krijgen de gelegenheid om onder begeleiding van een mentor het idee uit te werken tot een prototype. Bij de afgelopen editie van de Lexus Design Award was kunstenaar Sabine Marcelis één van de mentoren. De zes finalisten presenteren hun definitieve voorstel in het voorjaar van 2022 aan de jury. Aansluitend wordt de winnaar van de 10e editie van de Lexus Design Award bekend gemaakt.

Sinds de oprichting in 2013 is de Lexus Design Award continu in ontwikkeling geweest. Vandaag is het vooral een platform dat ruimte biedt aan design-ideeën, die kunnen bijdragen aan een betere toekomst. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.