Inschrijving NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2021

Inschrijving NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2021

Prijsvragen
Door: Petra Starink | 15-02-2021

Tot en met 18 april 2021 kunnen er projecten worden ingezonden die meedingen naar de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling. Met deze tweejaarlijkse prijs wil de Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen, de hoogwaardige ontwikkeling van locaties stimuleren en in het bijzonder de aandacht vestigen op het belang van samenwerking tussen overheid en opdrachtgevers (marktpartijen). In 2019 werd de prijs uitgereikt aan de gemeente Eindhoven samen met VolkersWessels, het Woonbedrijf en Trudo voor de gebiedsontwikkeling Strijp-S.

Bouw The Fizz Eindhoven

Locatieontwikkelingen

Voor deze editie is er samenwerking gezocht met de Rabobank. Een deskundige jury kijkt met speciale aandacht naar vernieuwende oplossingen en aanpakken die aansluiten op de opgaven van deze tijd. Kanshebbers zijn locatieontwikkelingen die een grote maatschappelijke impact hebben, die excelleren in leefbaarheid, gebruikswaarde, beleving en duurzaamheid.

Jury

De jury bestaat uit: Josja van der Veer directeur Ruimte & Duurzaamheid, gemeente Amsterdam, ​Geurt van Randeraat directeur SITE Urban Development, Maria Piels ​architect, Inbo, ​Roel van de Bilt directeur Rabobank, Real Estate Finance, Yasin Torunoglu wethouder gemeente Eindhoven, winnende gemeente NEPROM-prijs 2019, Ingrid de Boer directeur-bestuurder Woonbedrijf, winnende marktpartij NEPROM-prijs 2019.

Prijsuitreiking op Dag van de Project Ontwikkeling

De prijs bestaat uit een kunstwerk en wordt toegekend aan een locatieontwikkeling en de daarbij betrokken professionele opdrachtgever(s) en gemeente. De intentie is om de prijs uit te reiken tijdens de Dag van de Project Ontwikkeling, najaar 2021.

Inschrijving

Gemeenten, ontwikkelaars en andere professionele opdrachtgevers worden van harte uitgenodigd om hun meest succesvolle ontwikkeling voor deze prijs in te dienen. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website van NEPROM.

Foto: The Fizz, Strijp S- KENK architecten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.