Inschrijving Rijnlandse Architectuur Prijs 2021

Prijsvragen

Inschrijving Rijnlandse Architectuur Prijs 2021

Door: Petra Starink | 18-05-2021

Tot 6 juni 2021 kunnen architecten, gemeenten en inwoners projecten aangedragen voor de Rijnlandse Architectuur Prijs RAP071. Voor deze tweejaarlijkse prijs komen zowel nieuwbouw als architectonisch interessante reconstructie- of herbestemmingsprojecten in aanmerking. Ook bruggen en andere bijzondere infrastructurele ontwerpen kunnen worden ingediend. Er wordt een jury- en publieksprijs uitgereikt.

Voorwaarden om mee te doen aan prijs

Voorwaarden voor de deelnemende projecten is dat ze zijn opgeleverd tussen 1 juli 2019 en 1 augustus 2021, en dat ze zich bevinden in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude, Kaag en Braassem, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Hillegom, Teylingen, Wassenaar en Voorschoten en dat de eigenaar van het project instemt met een eventueel bezoek van de jury. De prijsuitreiking vindt plaats op 13 oktober 2021 in Naturalis Biodiversity Center in Leiden. 

Spraakmakende architectuur in regio Rijnland

RAP071 is ingesteld om spraakmakende architectuur in regio Rijnland te belonen en stimuleren. In 2019 won Naturalis Biodiversity Center van Neutelings Riedijk de juryprijs. Nucleus Building van Popma ter Steege won de publieksprijs.

Foto: Naturalis Biodiversity Center

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.