Inschrijving studentenSTAALprijs 2021

Prijsvragen

Inschrijving studentenSTAALprijs 2021

Door: Petra Starink | 19-01-2021

Studenten die tussen medio 2020 en medio 2021 zijn afgestudeerd of gaan afstuderen, worden uitgenodigd om deel te nemen aan de studentenSTAALprijs en de Prepainted Metal Trophy. Inschrijven kan tot en met 15 augustus 2021.

StudentenSTAALprijs

De studentenSTAALprijs wordt ieder jaar georganiseerd door Bouwen met Staal en is bedoeld voor studenten bouwkunde en civiele techniek aan hogescholen, universiteiten, academies van bouwkunst en de opleidingen Staalconstructeur en Constructief ontwerper van Bouwen met Staal.

Afstudeerwerk waarin staal een belangrijke functie vervult

De prijs waardeert afstudeerwerk waarin staal een belangrijke functie vervult. Dat kan zijn als constructiemateriaal, maar ook als dak- en gevelbekleding of andere bouwkundige en/of civiele toepassingen. Er zijn drie categorieën: Bachelor, Master en Master Architectuur. Deze laatste categorie is speciaal om architectuurstudenten aan te moedigen om deel te nemen. Daarnaast is er een categorie-overstijgende, productgeoriënteerde prijs te winnen: de Van Bentum Prijs voor toepassingen van dunne staalplaat.

Lees ook: Winnaars studentenSTAALprijs 2020

Prepainted Metal Trophy

De Prepainted Metal Trophy (enabled by ECCA) is voor een bijzondere toepassing van voorgelakt metaal als dak- of gevelbekkleding. De Prepainted Metal Trophy is open voor alle studentenprojecten, dus niet alleen voor afstudeerprojecten.

StaalSCHOOLprijs

Ook organiseert Bouwen met Staal in samenwerking met het Techniek College Rotterdam in Schiedam de staalSCHOOLprijs. De winnaar van deze prijs dingt mee in de bachelor-categorie.

Nationale Staalbouwdag

De studentenSTAALprijs 2021 zal in oktober 2021 worden uitgereikt tijdens de Nationale Staalbouwdag. Meer informatie is te vinden op de website van Bouwen met Staal.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.