Interieur Awards 2016 nu inzenden

Evenementen, Exposities, Prijsvragen

Interieur Awards 2016 nu inzenden

Door: Jacqueline Knudsen | 09-11-2015

Vanaf nu kunnen architecten, interieur- en productontwerpers hun designs inzenden voor de Interieur Awards 2016 in twee categorieën: Spaces en Objects. De inzendingen worden uitgevoerd en getoond op de 25ste editie van de Biënnale Interieur, van 14 tot 23 oktober 2016 in Kortrijk.

In de categorie Spaces luidt de opdracht: ontwerp een cutting-edge bar en restaurant concept voor de Biënnale INTERIEUR 2016. In de categorie Objects: Ontwerp een object dat een bijdrage levert aan onze dagelijkse leefomgeving.
De Interieur Awards gaan verder dan het uitreiken van prijzen. Zowel 5 winnende bar-ontwerpen als de co-created ‘To the point’ tentoonstelling met 20 winnende objecten werden gerealiseerd op de vorige editie van de Biënnale Interieur in 2014. Daarmee onderlijnen de Interieur Awards hun unieke plaats in het globale landschap van designwedstrijden.

Deadline voor registratie en inzending is 30 Januari 2016 11:59 pm
Meer informatie over deelname en registratie op de website van de Interieur Awards.

OFFICE curator Biënnale

Het architectenbureau OFFICE Kersten Geers David Van Severen (BE) is curator van de 25ste editie van de Biënnale Interieur. Zij zullen daarbij nauw samenwerken met kunstenaar Richard Venlet en grafisch ontwerper Joris Kritis. In en rond de hallen van Kortrijk Xpo zullen ze een sterke architecturale enveloppe creëren en daarbij internationale gasten betrekken. Het wordt een ideale context die zowel designmerken als toonaangevende invloeden en belangrijke spelers binnen het hedendaags design zal verenigen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.