Jong talent 2014

Jong talent 2014

Prijsvragen
Door: Petra Starink | 01-10-2014

Tijdens het Nationaal Monumentencongres zal er voor het eerst  een prijs worden uitgereikt voor jong talent. De prijs is ingesteld om jong monumententalent in de schijnwerpers te zetten. Tot 15 oktober kan men nog kandidaten nomineren en aanmelden.

Voorwaarden voor de prijsvraag is dat de genomineerden:

– jonger zijn dan 35 jaar
– primaire werkzaamheden zijn monumentengerelateerd
– betrokken bij een project of werk dat te maken heeft met de thematiek van het congres (ondernemen met monumenten).

Gevraagd wordt naar een opvallende rol, een bijzondere competentie, karakter of (innovatieve) aanpak. Het is van belang dat de genomineerde daar een cruciale rol in speelt.

Nominatie

Hoe kun je iemand aanmelden: stuur een e-mail naar jongtalent@monumentencongres.nl en geef daarin een korte beschrijving van de genomineerde en waarom hij of zij in aanmerking zou moeten komen voor deze prijs (max. 1 x A4). Omschrijf kort de rol die hij of zij vervult en lever in geval van projecten zo mogelijk (beeld) materiaal of links naar bronnen op het internet aan. Geef daarbij de contactgegevens van de genomineerde.  De uiterste datum van inzending is 15 oktober 2014

Jury

Een deskundige jury (samenstelling daarvan volgt) zal vervolgens in twee stappen selecteren: begin oktober zullen eerst vijf genomineerden worden geselecteerd. Uit deze vijf wordt door dezelfde jury in een tweede ronde vervolgens een winnaar gekozen. Deze winnaar wordt op het Nationaal Monumentencongres beken.

Kijk voor meer informatie op de website van Nationaal Monumentencongres.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.