Jonge Architecten prijs

Jonge Architecten prijs

Prijsvragen
Door: Petra Starink | 05-06-2012

Het doel van de Jonge Architecten Prijs is het genereren van naamsbekendheid voor jonge  architecten. Dit jaar worden er drie ontwerpcompetities georganiseerd met een prijs van 5.000 euro voor de winnaar van het eindklassement.

Ontwerpopgaves

De 3 ontwerpopgaves: de 1e ronde vraagt het ontwerp van een afsluitbare werkruimte in een woonkamer, de 2e ronde betreft een afsluitbare woonruimte (met voorzieningen) in een leegstaand gebouw en in de 3e ronde wordt het ontwerp van een starterswoning of een cluster starterswoningen gevraagd.

Elke ronde wordt afgesloten met een expositie plus catalogus waarin alle inzendingen worden opgenomen. De JA Prijs 2012 wordt gesteund door hoofdsponsor BNA.

Deelname staat open voor masterstudenten architectuur (ook interieurarchitectuur)  en jonge architecten (ook interieurarchitecten) tot 40 jaar en er wordt een bescheiden bijdrage in de organisatiekosten van € 25,- per ronde of € 50,- voor deelname aan de gehele cyclus van drie ontwerprondes. Inschrijving staat open tot en met 30 juni aanstaande. Deadline inzenden 1e ronde is maandag 9 juli 2012.

Voor meer informatie kijk op de website: www.jongearchitectenprijs.nl

Foto: Ronald Macdonald Sportcentre naar ontwerp van Peer Glandorf van Facts Architects. Foto: Luuk Kramer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.