Drie prijsvragen Materia

Drie prijsvragen Materia

Prijsvragen
Door: Petra Starink | 12-11-2012

Materia schrijft drie prijsvragen uit om ontmoeting en co-creatie tussen architecten en bouwproducenten te stimuleren. De Co-Creatie Award is bestemd voor architecten en de Materia en Material Xperience Award zijn beide gericht op materiaalproducenten.

Co-Creatie Award

Voor architecten is de Co-Creatie Award uitgeschreven. Zij kunnen een project of materiaaltoepassing indienen waarbij co-creatie tussen architect en producent goed naar voren komt. De winnaar krijgt een reis voor twee personen aangeboden naar Kopenhagen, inclusief een bezoek aan het gerenommeerde Architectenbureau 3Xn.

Materia Award

Alle materiaalproducenten kunnen hun meest innovatieve en inspirerende materiaal indienen voor de Materia Award. De eerste selectieronde wordt gedaan door leden van de Quality Council van Materia, maar uiteindelijk bepaalt de bezoeker van Material Xperience wie de winnaar wordt. De tien genomineerde materialen worden getoond in het Material Inspiration Centre in Amsterdam. Het winnende materiaal wordt gepresenteerd op een eigen cube.

Material Xperience Award

Speciaal voor deelnemende producenten aan Material Xperience 2013 is de Material Xperience Award uitgeroepen. Hier is het de uitdaging om op de beurs het meest innovatieve en inspirerende materiaal te tonen. Er is een vakprijs en een publieksprijs.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Material Xperience van 4 t/m 9 februari 2013 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.