Nationale Staalprijs 2020 geopend

Prijsvragen

Nationale Staalprijs 2020 geopend

Door: Petra Starink | 03-03-2020

De Nationale Staalprijs is de tweejaarlijkse prijs van Bouwen met Staal, bestemd voor inspirerende toepassingen van staal in de bouw. Tot 11 mei 2020 kunnen er projecten voor deelname aan de prijs worden ingezonden. Deelname aan deze editie staat open voor nieuwbouw, verbouw en renovatie, die in 2019 of 2018 zijn opgeleverd of in gebruik genomen.

Projecten in het buitenland

Naast projecten in Nederland kunnen ook op buitenlandse bodem meedoen. Bij deze buitenlandse projecten dienen ten minste twee projectpartners (opdrachtgever, architect, constructeur, aannemer en/of staalbouwer) de Nederlandse nationaliteit te hebben.

Staalprijs 2020

Deelnemen kan in de categorieën: utiliteitsbouw, industriebouw, woningbouw, infrastructuur en karakteristieke stalen bouwdelen. In deze vijfde categorie vallen stalen gevels en daken, atria, luifels, trappen en openbaar kunstbezit.

Nationale Duurzaamheidsprijs Staal

Ook kunnen alle inzendingen meedingen naar de Nationale Duurzaamheidsprijs Staal 2020. Deze categorie-overstijgende prijs gaat naar het project dat – van alle inzendingen – het beste scoort op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Meer informatie over deelname en voorwaarden is hier te vinden

Genomineerden en uitreiking

Na de jurering, in juni 2020, maakt Bouwen met Staal de genomineerde projecten bekend. De prijswinnaars worden bekend gemaakt op de Nationale Staalbouwdag, dinsdag 13 oktober a.s. in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Foto: Petra Starink. Dak Gelders Huis, Arnhem

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.